chrome firefox opera safari iexplorer

31 липня депутати все ж зберуться на позачергову сесію

09 липня 2012 о 10:33

Питання про проведення позачергової сесії Верховної Ради вже вирішене – сесія відбудеться 31 липня. Про це УНН повідомило джерело у Компартії України.

Як пояснив співрозмовник агентства, розглядалися два варіанти часу проведення сесії: 31 липня та наприкінці серпня. Рішення про проведення сесії 31 липня було прийняте, в тому числі і з огляду на те, що пізніше депутати роз’їдуться на відпочинок та по округах. Крім того, за словами джерела, є питання, що потребують негайного вирішення.

Співрозмовник агентства не уточнив чи буде розглядатися мовний закон, але наголосив, що наразі аналізуються можливі шляхи виходу з цієї кризової ситуації, яка склалася.

Нагадаємо, 3 липня ВР прийняла закон про засади державної мовної політики.

Після цього спікер ВР Володимир Литвин та перший віце-спікер Микола Томенко заявили про відставку.

Парламент відмовся прийняти відставку спікера, щодо відставки М.Томенка – питання залишається відкритим. Після цих заяв та у зв’язку із акцією протесту проти мовного закону, у кулуарах ВР заговорили про можливість проведення позачергової сесії ВР.

Офіційно про її проведення ще не оголошено.

Розділи: Суспільство

17 квітня

Інші дати
Григорій Давиденко
1921 – льотчик, учасник Другої світової війни, Герой Радянського Союзу. Здійснив 215 бойових вильотів, провів 13 повітряних боїв.
Розгорнути
Народився Микита Хрущов
(1894, с. Калинівка, Росія - 1971) – радянський державний діяч, керівник Комуністичної партії УРСР (1938 – 1947), перший секретар КПРС (1953—1964).
Цвіте терен, цвіте терен, А цвіт опадає. Хто в любові не знається - Той горя не знає. (Українська народна пісня)
Розгорнути