chrome firefox opera safari iexplorer

Мінінфраструктури ініціює введення безконтактних залізничних квитків в Україні

17 жовтня 2012 о 12:40

Міністерство інфраструктури ініціює введення безконтактних залізничних квитків, заявив віце-прем'єр-міністр, міністр інфраструктури Борис Колесніков.

Чиновник повідомив при цьому, що необхідність продажу залізничних квитків у безконтактній формі обумовлена розвитком сучасних технологій і необхідністю боротьби зі спекулянтами.

Колесніков повідомив при цьому, що для боротьби з перекупниками з початку весняного розкладу планується ввести нові нормативи повернення коштів за невикористані квитки.

Так, уточнив чиновник, при поверненні квитка за менш ніж 3 години до відправлення поїзда планується повертати 50% його вартості, а після відправлення поїзда — тільки 10%.

Раніше повідомлялося, що Мінінфраструктури також ініціює введення єдиного залізничного квитка на проїзд з пересадкою або в обидві сторони.

Нагадаємо, що 30 березня 2010 року Державна адміністрація залізничного транспорту Укрзалізниця ввела оформлення і оплату квитка в інтернеті і наступним друком квитка в касі.

Як повідомлялося, у вересні через інтернет було продано більше 182 тис., а з початку року — понад 1,4 млн. квитків.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути