chrome firefox opera safari iexplorer

Реконструкція Поштової площі подорожчала на 50 мільйонів

31 жовтня 2012 о 09:04

Кабінет Міністрів України своїм розпорядженням №827 від 17 жовтня 2012 року додатково спрямував 50 млн. грн на реконструкцію транспортної розв'язки на Поштовій площі, збільшивши загальний обсяг фінансування до 80 млн. грн.

Текст розпорядження обнародувано на урядовому порталі. В цілому Кабмін перерозподілив 82,02 млн. грн з програми обслуговування державного боргу на програму «Державні капітальні витрати, що розподіляються Кабінетом міністрів».

Зокрема, уряд розпорядився спрямувати Мінрегіону 4 млн. грн на завершення будівництва житлового будинку в Житомирі по вул. Щорса, 155. Документом передбачається виділення додаткових 5 млн. грн Київській облдержадміністрації на погашення кредиторської заборгованості минулих років за будівництво спортивного блоку в комплексі з будівлями загальноосвітньої школи №2 по вул. Шевченка,14 в Бучі (Київська обл.). Крім того, Луганській облдержадміністрації уряд виділив 25 млн. грн для будівництва багатоквартирного житлового будинку в Луганську.

Як повідомляв УНІАН, корпорації «Альтіс-холдинг» у серпні 2012 року виграла тендер на реконструкцію транспортної розв'язки на Поштовій площі в Києві та стала генеральним підрядником.

За її оцінками, вартість реконструкції Поштової площі в Києві становить 403,6 млн. грн. Роботи з реконструкції Поштової площі планується завершити в травні 2013 року.

Джерело: УНІАН
Розділи: Суспільство

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути