chrome firefox opera safari iexplorer

«Регіонал» виступив проти екзамену з української мови для претендентів на держпосади

15 січня 2013 о 10:21

«Регіонал» Вадим Колесніченко вважає, що законопроект, який передбачає екзамен з української мови для претендентів на держпосади, суперечить міжнародним зобов’язанням України.

Про це повідомляє УП з посиланням на прес-службу Партії регіонів.

«Я вже зв’язався з фахівцями, які найближчим часом підготують переклад цього законопроекту на англійську мову. Після цього ми відправимо його для ознайомлення депутатам Європарламенту», — повідомив Колесніченко.

На його переконання, ознайомившись із текстом законопроекту, європейські парламентарі повинні врахувати гуманітарні наміри опозиції при підготовці чергової резолюції по Україні.

«Необхідно, щоб вони (депутати Європарламенту) усвідомили те, що в Україні не просто росте фашистська загроза, у нас фашизм уже фактично гордо піднімає голову, підтвердження чому – відверто ксенофобські законопроекти представників опозиції», — заявив «регіонал».

Нагадаємо, Колесніченко постійно використовує історію для роздмухування політичних скандалів.

Розділи: Суспільство

23 квітня

Інші дати
Народився Василь Земляк (Вацик)
(1923, - с. Конюшівка Вінницької обл. - 1977) - український письменник, видавець, кіносценарист.  Найбільше визнання здобула дилогія "Лебедина зграя" (фільм "Вавилон - ХХ") і "Зелені млини".
Розгорнути
Народився Григорій Тютюнник
(1920, с.Шипівка Полтавська область – 1961) - український письменник. Автор роману «Вир».
«Кажуть, що дуже мудрий чоловік оту всю техніку військову видумав. А я мислю так, що якби найшовся такий, що все оте попалив, той був би наймудріший...» (Григорій Тютюнник
Розгорнути
Народився Іван Шмальгаузен
(1884, м. Київ - 1963) - біолог. Всесвітньо відомий теоретик еволюційного вчення XX ст.
Розгорнути