chrome firefox opera safari iexplorer

Національний цирк України відкриває новий сезон програмою "АЛЕ-АП! "

19 травня 2013 о 10:42

Національний цирк України представляє нову програму «АЛЕ-АП!», яка розпочалася 18 травня та триватиме до 30 червня. До уваги глядачів будуть представлені нові ексцентричні номери з неймовірними трюками.

На прес-конференції з нагоди прем’єрного передпоказу художній керівник Національного цирку України, Народна артистка України, СРСР Людмила Шевченко повідомила, що було створено нову програму, яка відповідає цирковій традиції. «Вона полягає у тому, що ми працюємо із класичними цирковими номерами — обов'язкова присутність номерів з акробатами, клоунами, гімнастами. На відміну від всесвітньовідомого цирка Дю Солей, які не працюють з тваринами, в арсеналі українського цирку є великі та дрібні тварини", — зазначила Людмила Шевченко.Відома дресирувальниця переконана, що наш цирк гідно конкурує з Дю Солей, а тому номери цієї програми мають задовольнити найвибагливішого глядача.

За словами Людмили Шевченко, родзинкою вистави стануть номери з дресированими кавказькими вівчарками, яких раніше в цирку не було; виступ артиста Дмитра Халаджі, ім'я якого занесено до книги рекордів Гіннеса. Під час вистави артиста силового жанру Дмитра Халаджі переїжджатиме 3-тонний мікроавтобус «Газель», а також він голими руками забиватиме цвяхи в дошки та гнутиме підкови.

Художній керівник Національного цирку підкреслила, що сюрпризом для глядачів стане також номер з левами під керівництвом Вероніки та Олексія Пінко, в якому фінальною крапкою буде голова дресирувальника в пащі лева.

Людмила Шевченко продовжує добру традицію свого чоловіка Володимира Шевченка, запрошуючи на прем’єрні вистави сиріт та дітей з малозабезпечених сімей.

Стася Кришньовська, для «Рідної країни»

Розділи: Суспільство

18 квітня

Інші дати
Народився Микола Сумцов
(1854, м. Петербург, Росія - 1922) - український фольклорист, етнограф, літературознавець та громадський діяч. Один з фундаторів Харківської громадської книгозбірні (1886).
Розгорнути
Народилася Уляна Кравченко (Юлія Шнайдер)
(1860, м. Миколаїв Львівська область – 1947) - українська письменниця, активістка українського жіночого руху. Автор повісті «Хризантеми» та багатьох збірок віршів.
Розгорнути
Народився В’ячеслав Липинський
(1882, с.Затурці Волинська область – 1931) - український політичний діяч польського походження, історик, соціолог, публіцист, теоретик українського консерватизму.
«Державу Українську може здійснити наша любов до неї, а не ненависть до її ворогів» (В’ячеслав Липинський)
Розгорнути