chrome firefox opera safari iexplorer

МВС має негайно розслідувати інцидент побиття пораненого бійця АТО у Києві — Микола Томенко

20 серпня 2014 о 12:07

Радник Президента України, народний депутат Микола Томенко вважає за необхідне якнайшвидше розслідувати факт нападу та побиття у Києві пораненого бійця АТО та його батька. 

У зв’язку з цим він звернувся до Міністерства внутрішніх справ України з проханням провести ретельне розслідування та притягнути до відповідальності причетних у цьому осіб.  

Як відомо за повідомленням засобів масової інформації, у місті Києві на розі бульвару Лесі Українки та вулиці Щорса, поблизу військового шпиталю, троє пасажирів кавказької зовнішності автомобіля «Лексус» LX 470 чорного кольору, державний номер 444-22 КА, побили пораненого бійця антитерористичної операції на Сході України та його батька, який його супроводжував до шпиталю.

Разом з тим, радник Президента з гуманітарних питань у своєму зверненні привернув увагу Міністерства до збільшення випадків порушення правопорядку на території України, особливо у вечірній час на вулицях, в місцях проведення масових заходів, дискотек, клубів, біженцями з території проведення антитерористичної операції, що приводить до криміналізації обстановки, створення напруженості в суспільстві та викликає обурення законослухняних громадян поведінкою деяких вимушених переселенців з Луганської та Донецької областей.

«Виникає нагальна потреба у посиленні патрулювання місць проведення масових заходів працівниками правоохоронних органів, встановленні контролю з боку органів правопорядку місць тимчасового проживання біженців із зони проведення АТО з метою профілактики правопорушень, в тому числі попередження вживання спиртних напоїв, наркотичних та психотропних речовин» — вважає Микола Томенко 

Джерело: tomenko.ua
Розділи: Громадська думка

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути