chrome firefox opera safari iexplorer

Нові тарифи у київському громадському транспорті почнуть діяти з суботи

06 лютого 2015 о 11:25

Нові тарифи на перевезення пасажирів у міському громадському транспорті почнуть діяти з суботи, 7 лютого 2015 року. Розпорядження Київської міської державної адміністрації про встановлення тарифів на перевезення пасажирів і вартості проїзних квитків у міському пасажирському транспорті, який працює у звичайному режимі руху, зареєстроване у Головному управлінні юстиції у місті Києві та оприлюднене у газеті “Хрещатик”, повідомили УНН у прес-службі КМДА.

Так, відповідно до документу, вартість однієї поїздки автобусом, трамваєм, тролейбусом чи фунікулером становитиме 3 гривні.

Вартість разового квитка на перевезення міською електричною, яка працює у звичайному режимі руху, встановлена у розмірі 4 гривень.

Вартість поїздки у метрополітені (без використання пластикової безконтактної картки) становитиме 4 гривні.

Водночас, у разі використання безконтактної картки вартість проїзду в метро залежатиме від кількості поїздок.

Заставна вартість пластикової безконтактної картки встановлена у розмірі 12 гривень. Кількість поїздок, яка може бути одноразово придбана на пластикову картку, не може перевищувати 50 одиниць. Загальна кількість поїздок, яка може бути придбана на пластикову безконтактну картку, не може перевищувати 100 одиниць (більше інформації дивіться в Роз’ясненні Департаменту економіки та інвестицій та Департаменту транспортної інфраструктури щодо використання пластикових безконтактних карток в метрополітені та обміну раніше придбаних жетонів та разових квитків).
Термін дії пластикової картки становить 6 місяців з дати придбання або останнього поповнення, незалежно від кількості невикористаних поїздок. При цьому вартість невикористаних поїздок, що залишилися на картці, термін якої закінчився, не повертається.

Згідно з розпорядженням КМДА, проїзд пільгових категорій громадян здійснюється відповідно до вимог законодавства України.

Джерело: unn.com.ua
Розділи: Суспільство

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути