chrome firefox opera safari iexplorer

Умови відпочинку на українських і закордонних курортах: де вигідніше?

18 червня 2018 о 11:26
odessa.babyservice.ua

З початком літа українці планують свої відпустки. Українські та закордонні курорти пропонують різні умови та вартість відпочинку.

Одеса

Середня вартість оренди квартири в літній сезон — 500-600 грн на добу, готельного номера — 800-1000 грн. Додаткову плату можуть взяти за ліжко для дитини. При цьому у вартість не включено харчування.

Якщо відпочиваючі вирішать харчуватися в закладах громадського харчування і міських кафе, то додатково доведеться витратити близько 8-10 тисяч гривень.

Залежно від точки відправлення, на квитки необхідно викласти від 900 до 2 тисяч гривень за трьох.

Відпочинок в Одесі не можна назвати бюджетним. На семиденну відпустку сім'ї з 3 осіб необхідно витратити в середньому близько 15 тисяч гривень, не рахуючи витрат на розваги, сувеніри та інші туристичні забави.

Відпочинок в Європі

Найбільш популярними напрямками в 2017 році стали: Іспанія, Італія, Греція та Болгарія. У 2018 році в якості місця для відпочинку українці все частіше вибирають Чорногорію, Хорватію і Грузію

Щоб заощадити на перельоті, українські туристи віддають перевагу автобусним турам і самостійним подорожам на авто. Вартість «неорганізованого» відпочинку з проїздом на власному автомобілі, наприклад, в Варну, може не перевищувати €200 на людину, включаючи харчування і переїзд.

Вартість шестиденного автобусного туру в Грецію у популярних туроператорів стартує від €160 за людини і включає в себе переїзд, проживання, супровід гіда і екскурсії.

Ціна на подібний 10-денний автобусний тур в Чорногорію стартує від €230 з людини.

Джерело: gazeta.ua
Розділи: Туристичні новини

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути