chrome firefox opera safari iexplorer

Микола Томенко привітав зі святом батьків малюків, що народились 19 грудня

20 грудня 2019 о 18:38

Лідер Громадського руху «Рідна країна» Микола Томенко відвідав Інститут педіатрії, акушерства та гінекології. Цей заклад відомий тим, що приймає найскладніші пологи та рятує життя немовлятам. Сюди з`їжджаються породіллі з усієї України.

Микола Томенко привітав зі святом Миколая батьків, чиї малюки з`явилися 19 грудня:

«Вчора світ побачили 3 дівчинки та 2 хлопчики. Наша команда привітала цих особливих дітей та їхніх батьків. Я вірю, що воля до життя та професійність працівників закладу створять ще не одне диво. Я хочу подякувати також лікарям, які не дивлячись на постійне недофінансування та складні умови щодня рятують життя маленьким українцям та їхнім мамам.»

Микола Томенко, мама одного з новонароджених малюків та керівник відділу неонатології Тетяна Знаменська

Розділи: Суспільство

16 вересня

Інші дати
Народився Петро Масоха
(1904, с. Первомайське Черкаської області - 1991) - український актор театру та кіно. Грав у фільмах "Є такий хлопець" (Костромін), "Вершники" (Іван Половець), "Земля" (Хома),  "Іван" (Іван).
Розгорнути
Народився Петро Борзяк
(1903 - 2000) – український фізик, вчений. Автор комплексних досліджень фізичної природи різних фотокатодів. В 1951 відкрив екситонне поглинання світла напівпровідниковими стибій-цезійовими та олов'яно-цезійовими плівками і пов'язану з цим фотоелектронну емісію.
Розгорнути
1658 – гетьманом Іваном Виговським укладено Гадяцький договір
Іван Виговський (? – 1664) – гетьман Війська Запорзіького (1657 – 1659), Київський воєвода (1659 – 1664). Гадяцький договір – угода, укладена біля міста Гадяч за ініціативою гетьмана Івана Виговського між Річчю Посполитою і Гетьманщиною. Угода передбачала входження Гетьманщини до складу федеративної Речі Посполитої під назвою «Великого Князівства Руського» як третього рівноправного члена Польщі і Литви.
Розгорнути