chrome firefox opera safari iexplorer

Олександр Федоренко привітав Національну бібліотеку для дітей зі святом

02 червня 2019 о 12:08

Представник фонду Миколи Томенка «Рідна країна» в місті Києві Олександр Федоренко привітав колектив Національної бібліотеки України для дітей та юних читачів з всесвітнім Днем захисту дітей.

Під час свого виступу він подякував керівництву закладу за авктивність.

«Наш фонд постійно співпрацює з Національною бібліотекою України для дітей в сфері пропагування українського світу серед молоді. Окремо хочу подякувати директору Гордієнко Аллі Іванівні за її роботу та активність. Традиційно ми передали книги, цього разу для новоствореної Донецької обласної бібліотеки для дітей.»

Під час виступу Федоренко зазначив, що фонд «Рідна країна» допомагає не лише з нагоди свята.

«Спільно з бібліотеками ми вже провели багато ініціатив без бюджетних коштів. Одним з наймасштабніших проектів став „Рідна країна — безпечна країна“, де дітям по всій Україні і особливо в сільські місцевості розповідали про правила дорожнього руху та дарували флайтери, які робили їх помітними на дорозі у вечірній час. Ми й надалі будемо продовжувати співпрацю, яка направлена на захист та розвиток майбутнього покоління.»

Розділи: Суспільство

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути