chrome firefox opera safari iexplorer

На ремонт Андріївського узвозу виділили перші 35 мільйонів

21 листопада 2011 о 10:55

Головне управління капітального будівництва Київської міськдержадміністрації 14 листопада уклало угоду з ТОВ «У-Б-С» на реконструкцію Андріївського узвозу в Києві.

Вартість угоди станосить 34,66 млн грн.

Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Компанія-переможець має до травня 2012 року виконати роботи І черги будівництва – реконструкцію інженерних мереж, благоустрій та озеленення вулиці з реконструкцією дорожнього покриття.

Торги проведено за неконкурентною процедурою закупівлі «в одного учасника» через стислі терміни та на підставі виникнення нагальної потреби виконання будівельних робіт, повідомляється в обґрунтуванні.

Вибір саме ТОВ «У-Б-С» в якості підрядника не пояснюється взагалі. Компанія, зареєстрована в 2006 році за адресою масової реєстрації по вул. Грушевського 28/2 на киян Володимира Робака, Олега Гончаренка та Івана Іващенко, має статутний капітал 35 тис. грн.

Раніше глава КМДА Олександр Попов повідомив про намір провести реконструкцію Андріївського узвозу вартістю близько 50 млн грн. до Дня Києва в травні 2012 року.

«Ми поставили завдання, що до дня міста – до кінця травня, ми навели тут лад. Дуже серйозним питанням тут є інженерні мережі, вони будуть усі замінені і це обійдеться нам десь в 50 млн грн. Це дає гарантію, що ми півстоліття не матимемо проблем в цьому питанні», – сказав Попов.

29 квітня

Інші дати
Народився Леонід Верещагін
(1909, м.Херсон, - 1977) - український і російський фізик, доктор фізико-математичних наук без захисту дисертації, академік. Автор розробки апаратури високого тиску для проведення наукових досліджень і технологічних праць. Під його керівництвом в СРСР вперше отримано синтетичні алмази.
"Академік... Верещагін входив до когорти вражаючих творців...дива в науці й техніці третьої чверті ХХ ст., до якої належали видатні особи - С. П. Корольов, М. В. Келдиш, П. Л. Капиця, А. М. Прохоров... і багато інших, які визначали рівень не тільки вітчизняної, а й світової науки." (Віра Євдокимова)
Розгорнути
Народився Григорій Денисенко
(1919, с. Ходорів Київської обл. - 1999) - учений, професор, доктор технічних наук, член-кореспондент АН УРСР. За його ініціативи вперше в СРСР було побудовано випробувальний полігон "Десна" з комплексного використання відновлювальних джерел енергії.
Розгорнути
1648 – почалася битва під Жовтими Водами
Битва під Жовтими водами (29 квітня— 16 травня 1648) — битва між військами Речі Посполитої і українськими козацько-селянськими військами Богдана Хмельницького та його татарськими союзниками. Перша переможна битва в ході Національно-визвольної війни 1648 – 1654 років, що мала величезне політичне і воєнне значення для Богдана Хмельницького та самого ходу війни.
«Бог не без милості, козак не без щастя» (Українське прислів'я)
Розгорнути