chrome firefox opera safari iexplorer

1 грудня кращих українських футболістів нагородять орденами

29 листопада 2011 о 14:00

Легенди київського «Динамо» Олег Блохін та Андрій Шевченко отримають орден «За заслуги І ступеня» з нагоди 20-річчя українського футболу.

Ще п'ять футболістів будуть нагороджені орденом «За заслуги ІІІ ступеня». Це Анатолій Тимощук, Олександр Шовковський, Руслан Ротань, Олег Гусєв та Андрій Воронін.

Крім того, почесними грамотами Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України будуть нагороджені деякі працівники ФФУ та журналісти.

Зазначимо, що нагороди знайдуть своїх власників 1 грудня 2011 року, під час урочистостей з нагоди 20-річчя українського футболу.

4 травня

Інші дати
Народилася Марія Тессейр-Донець
(1889, м. київ - 1974) - оперна співачка (колоратурне сопрано) і педагог, заслужений діяч мистецтв. Партії:Марильця, Панночка, Оксана ("Тарас Бульба", "Утоплена", "Різдвяна ніч" М. Лисенка), Розіна ("Севільський цирульник" Дж. Россіні) та ін.
Розгорнути
Народився Лео Сирота
(1885, м. Кам'янець-Подільський – 1965) – піаніст-віртуоз. В віці 11 років уже давав уроки учням і гастролював з концертами. Навчався та викладав в консерваторіях Києва та Львова. Основоположник школи фортепьянної музики Японії.
Розгорнути