chrome firefox opera safari iexplorer

Кримського спікера-"українофоба" нагородили орденом Ярослава Мудрого

25 лютого 2012 о 16:05

Президент Віктор Янукович нагородив кримського спікера Володимира Константинова, який нещодавно негативно висловлювався про українську мову, орденом Ярослава Мудрого IV ступеня.

Інформацію про нагороду опублікована на сайті Верховної Ради автономної республіки Крим.

«Указом президента Україні Віктора Януковича за значний особистий внесок у соціально-економічний розвиток Автономної Республіки Крим, багаторічну плідну законотворчу і громадсько-політичну діяльність голова Верховної Ради Автономної Республіки Крим Володимир Константинов нагороджений орденом князя Ярослава Мудрого IV ступеня», — йдеться в повідомленні кримського парламенту.

Варто зазначити, що на сайті глави держави указ про нагородження Константинова відсутній.

Нагадаємо, нещодавно кримський спікер «прославився» тим, що заявив, що його дратує, коли до нього звертаються українською мовою. «Нас сьогодні найбільше дратує, що багато міністрів починають звертатися до нас українською мовою. Ми ініціювали створення робочої групи, тому що знову пішло листування (українською мовою), ми знову почали відкочуватися назад», — сказав він.

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство

30 квітня

Інші дати
Народився Василь Шевчук
(1932, с. Бараші Житомирської обл. - 1999) - український письменник, автор поетичних збірок, повістей, історичних романів,  дилогії про Тараса Шевченка  "Син волі", переспіву "Слова про Ігорів похід".
Розгорнути
Народився Олександр Федоровський
(1885, м.Лебедин, Сумська область - 1939) - український геолог, палеонтолог. Автор розвідок та статей з геології та археології Харківщини.
Розгорнути
Народилася Олександра Єфименко
(1848, Росія – 1917) - український історик, етнограф. Перша жінка – доктор історії в Російській імперії. Автор праці «Історія українського народу».
Два кольори мої два кольори Оба на полотні, в душі моїй оба. Два кольори мої два кольори: Червоне то любов, а чорне то журба. (Дмитро Павличко).
Розгорнути