chrome firefox opera safari iexplorer

«Книжка під подушку»

Дата події:17 грудня 2010
Місце події:Київ, Культурно-мистецький центр Національного університету «Києво-Могилянська академія» (вул. Іллінська, 9)
Більше про подію:

День Святого Миколая кожна дитина переживає у тремтливому чеканні подарунка, який вночі покладуть їй стиха під подушку мама й тато. Та для деяких дітей їхня родина – це ми з вами. І ми маємо подбати, щоб під подушкою кожнісінької дитини з’явився цікавий і корисний подарунок, який навчить її за нас.

17 грудня 2010 року під час доброчинного концерту українських етно-рок гуртів («ТаРута», «Пропала грамота», «Тінь Сонця», ведучий концерту – Сашко Лірник), що відбудеться за підтримки Братства козацького бойового звичаю «Спас» у Києво-Могилянській Академії, проводиться збір книжок для дітей Бориспільського дитячого будинку «Берегиня».

У дитячому будинку «Берегиня», що знаходиться в м. Бориспіль, живуть вихованці віком від 3 до 16 років. Це діти-сироти та діти з багатодітних сімей. Для дітей діють гуртки з шиття, кухарства, етикету, образотворчого мистецтва та інші.

Дітям, що не мають змоги звернутися за надійною порадою до батьків, потрібен вірний помічник, тому нехай це буде книжка.

Дарувати щастя легко – зроби перший крок в акції «КНИЖКА ПІД ПОДУШКУ»: подаруй цікаву книгу українською мовою дітям Бориспільського дитячого будинку «Берегиня»!

Для цього:

  • Придбай або вибери зі своєї полиці хорошу сучасну книгу українською мовою для віку від 3 до 16 років, що була б цікавою тобі чи твоїм дітям.
  • Під час відвідин доброчинного концерту* принеси з собою книгу або передай її заздалегідь іншим зручним для тебе способом (через організаторів, поштою, замовленням в інтернет-книгарні).
  • З будь-яких питань (вибору літератури, завчасної передачі книг тощо) – звертайся до організаторів! Тобі будуть раді!

Контакти Оргкомітету:
Вікторія Афанасьєва, координатор проекту «УКРАЇНА ЧИТАЄ». Тел. 093 833 533 7, е-скринька: Ukraine.reads@gmail.com

* Подробиці про концерт тут: www.taruta.com.ua

Адреса дитбудинку: м. Бориспіль, вул. Мануїльського, 21, дитячий будинок «Берегиня».

Можлива тематика книг: навчальні (для дошкільного та шкільного віку), художні, довідкові, аудіокниги, для дозвілля (див. перелік гуртків) та інші.