chrome firefox opera safari iexplorer

Презентація аудіокниги для незрячих дітей «Відчути книгу»

Дата події:03 квітня 2012 о 12:00
Місце події:Інтернат №5 для сліпих дітей (Київ, вул. Вишгородська 35)
Більше про подію:

3 квітня 2012 року о 12:00 Фонд підтримки молодіжного та олімпійського плавання разом із зірками шоу бізнесу запрошують Вас приєднатись до Всеукраїнського соціального благодійного проекту «Відчути книгу», в основі якої лежать вірші Ліни Костенко.

Соціальна аудіокнига «Відчути книгу» — ініціатива Фонду підтримки молодіжного та олімпійського плавання, що організовувалась з метою записання та розповсюдження спеціальних аудіокниг для незрячих дітей та дітей з вадами зору.

Для усіх 35 дитячих будинків з вадами зору України будуть презентовані аудіоплеєри, аудіосистеми та CD диски із даними творами.

Місія проекту: надати дітям з вадами зору та незрячим дітям можливість самостійно вивчати українську літературу, за допомогою аудіо книг, в контексті яких були начитані легендарні твори видатної української поетеси Ліни Костенко а також Оксани Сайко та Мар’яни Савки.

Учасники проекту: Денис Силантьєв; Богдан Бенюк; Остап Ступка; Оксана Байрак; Володимир Горянський, Ольга Сумська, Рима Зюбіна, Соломія Вітвіцька, Тетяна Гончарова та ін.

З питань акредитації прохання звертатись до Тетяни Кульби, Керівника соціальних проектів Фонду, 097 987 8 111, tetiana_k@mail.ru

26 жовтня

Інші дати
Народився Дмитро Бортнянський
(1751, м. Глухів, Сумська область – 1825) - український композитор і диригент. Спільно з Березовським М.С. створив новий тип хорового концерту. Церковно-вокальний стиль Д.Бортнянського є вершиною тогочасного мистецтва.
Як славен наш Господь в Сіоні, Не може висловить язик, Великий в небесах на троні, Всесильний пан земних владик. Один Господь, один Ти славний, В сонячнім світлі й блиску зір явний! (Дмитро Бортнянський)
Розгорнути