chrome firefox opera safari iexplorer

«Київводоканал» святкував цілий тиждень своє 140-річчя

05 жовтня 2012 о 13:08
Сьогодні завершуюється тиждень святкових заходів з нагоди 140-річчя ПАТ "АК «Київводоканал». Про цеУНН повідомили у прес-службі компанії.

З цієї нагоди «Київводоканал» влаштовує урочистий концерт у Великому залі Національної музичної академії ім. П.І. Чайковського.

Як повідомили у прес-службі, майже семитисячний колектив підприємства, серед якого представники численних трудових династій водоканальців, підготував святкову програму заходів для відзначення ювілею.

Довідка. ПАТ "АК «Київводоканал» — комунальне підприємство у сфері водопостачання та водовідведення в місті Києві.

Київводоканал відповідає за забір, підйом води з поверхневих та підземних джерел водопостачання, очищення відповідно до вимог Технологічних регламентів, транспортування, подачу питної води споживачам згідно з вимогами Державних санітарних правил і норм 2.2.4-171.-10 «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною» з подальшим відведенням стоків не лише міста Києва, але й прилеглих населених пунктів Київської області.

Розділи: Суспільство

5 травня

Інші дати
Народився Сидір Воробкевич
(1836, м. Чернівці – 1903) – український письменник, композитор, музично-культурний діяч, православний священик, педагог.
«Мово рідна, слово рідне, Хто вас забуває, Той у грудях не серденько, Тільки камінь має. Як ту мову мож забути ? Котрою учила Нас всіх ненька говорити Ненька наша мила ?» (Сидір Воробкевич)
Розгорнути
Народився Юрій Липа
(1900, м. Полтава – 1944) - громадський діяч, письменник, історіософ, публіцист.
Розгорнути