chrome firefox opera safari iexplorer

У Києво-Печерській Лаврі планують ввести електронний квиток

10 жовтня 2012 о 11:35

Міністервто культури України планує ввести електронний квиток для входу натериторію Києво-Печерської Лаври. Про це під час брифінгу сказав міністр культури України Михайло Кулиняк, передає кореспонеднт УНН.

«Ми зараз плануємо вводити електронний квиток, який зніме велику частину напруги, адже не буде готівкових розрахунків за квиток», — зауважив міністр.

Він зауважив, що після введення електронного квитка ціна на відвідання Києво- Печерської Лаври не зміниться та складатиме 3 грн. «Ми її збережемо для того, аби кожна людина, яка приходить до цієї святині, могла зайти та походити територією Печерської Лаври», — зазначив він.

М.Кулиняк відзначив, що наразі триває апробація системи та висловив сподівання щодо того, що вона буде введена до кінця року.

Розділи: Суспільство

4 травня

Інші дати
Народилася Марія Тессейр-Донець
(1889, м. київ - 1974) - оперна співачка (колоратурне сопрано) і педагог, заслужений діяч мистецтв. Партії:Марильця, Панночка, Оксана ("Тарас Бульба", "Утоплена", "Різдвяна ніч" М. Лисенка), Розіна ("Севільський цирульник" Дж. Россіні) та ін.
Розгорнути
Народився Лео Сирота
(1885, м. Кам'янець-Подільський – 1965) – піаніст-віртуоз. В віці 11 років уже давав уроки учням і гастролював з концертами. Навчався та викладав в консерваторіях Києва та Львова. Основоположник школи фортепьянної музики Японії.
Розгорнути