chrome firefox opera safari iexplorer

В Україні поширюється мода на аристократичні титули

30 січня 2011 о 00:51

Багаті і не дуже багаті українці хочуть бути аристократами. Хоча б для того, аби всі заздрили. Тому платять десятки тисяч доларів, щоби отримати документ, що у них «блакитна кров».

Але деяким українцям – дуже відомим – титули дарують. Так, аристократами в Україні наразі є екс-президенти Віктор Ющенко та Леонід Кучма, міністр Дмитро Табачник, співаки Михайло Поплавський, Катерина Бужинська, Володимир Гришко, соціаліст Іван Бокий та інші.

Щоб стати аристократом в Україні, досить заплатити десять тисяч одразу. Можна також заплатити історикам-генеалогам і сподіватися, що вони знайдуть у вас дворянське коріння.

«Найчастіше докопатися до аристократичних коренів хочуть багаті та впливові, — розповідає професійний генеолог Іван Жилка. — Звертаються і українські бізнесмени, і політики, зверталися і колишні прем'єр-міністри України».

А от король-імператор України-Руси Орест І сам дарує титули. Правда, зізнається, що іноді і продає, бо гроші потрібні.

До речі, у Європі торгівля титулами йде повним ходом. Бароном можна стати за 10 тисяч доларів, графом – за 50, маркізом – за 100, герцогом – за 500, князем – за 3 млн доларів.

Відео сюжету можна подивитися тут: http://tsn.ua

28 квітня

Інші дати
Народився Микола Івасюк
(1865, с.Заставна Чернівецька область - 1937) – український художник. Автор картин «В'їзд Богдана Хмельницького до Києва», «Богдан Хмельницький під Зборовом», «Битва під Хотином», «Іван Богун у бою під Берестечком».
Ах, не смійтеся ви наді мною, - Не для вас я Вкраїну люблю ! Не для вас виливаю ці сльози з журбою, Що ніхто їх не бачить нічною добою, Коли довго від думок не сплю. Хіба можете ви зрозуміти, Як її я кохаю, люблю ? Та коли б не вона, то для чого б і жити ? Але що… що вам, бідним, про це говорити… Чи ви любите матір свою ? (Павло Тичина)
Розгорнути
Народився Георгій Вороний
(1868, с. Журавка Чернігівська область – 1908) – російський математик українського походження. На його честь названі діаграми Вороного, що застосовуються у інформатиці.
Розгорнути