chrome firefox opera safari iexplorer

Зустрічаємо весну Тичинівським брунькоцвітом!

Дата події:01 березня 2013
Місце події:Літературно-меморіальний музей-квартира Павла Тичини у м. Києві
Більше про подію:

1 березня — астрономічний початок весни, коли за законами природи все повинно пробудитися від зимового сну. Ніжніше усміхаються жінки, привітнішими здаються промінчики сонця, пробиваються з-під снігу перші проліски, наливаються життям бруньки на деревах.

«Весна, весна, яка блакить! Який кругом прозор!
Садами ходить брунькоцвіт, а в небі — златозор» — 
писав Павло Тичина.

Саме у ці дні жінки повинні бути не лише особливо красивими, а й незвичними, оригінальними.

Літературно-меморіальний музей-квартира Павла Тичини у м. Києві пропонує як жінкам, так і чоловікам для своїх улюблених пань, зробити особливу прикрасу — Тичинівський брунькоцвіт у музейних корпоративних кольорах.

Ця прикраса-ознака будь-яку жінку зробить особливою, помітною, незвичною, неповторною. Зрештою, саме по такій прикрасі ми зможемо серед сотень перехожих впізнати того, хто разом з нами вирішив от таким оригінальним чином зустріти прихід весни 2013-го року.

Брунькоцвіти виготовлятимуть у музеї-квартирі Павла Тичини у м. Києві 1 березня 2013 року (п"ятниця) з 11.00 до 20.00. У будь-який зручний для відвідувачів час брунькоцвіти допомагатимуть робити співробітники музею Павла Тичини. Супроводжуватимуть усе це дійство, звісно ж, поезії Павла Тичини про весну, про кохання.

Зустрінемося?