chrome firefox opera safari iexplorer

Відтепер в Google можна шукати анімовані зображення

21 березня 2013 о 10:58

Пошук по картинках Google відтепер може знаходити анімовані зображення. Про це повідомляє УНН з посиланням на сторінку пошуковика в соцмережі Google+.

У пошуку по зображеннях є меню «Інструменти пошуку», що дозволяє фільтрувати результати за різними параметрами. Тепер у підменю «Будь-якого типу» з'явився пункт «анімовані», за допомогою якого можна шукати тільки зображення формату .GIF, які складаються з кількох кадрів.

Крім того, розробники додали в підменю «Будь-якого кольору» можливість обмежити результати тільки зображеннями з прозорими шарами. Прозорість в браузері зазвичай представлена суцільним білим або чорним кольором.

Також пошуковик відтепер може фільтрувати результати пошуку за певним кольором (або відбирати тільки чорно-білі малюнки), змістом (пункти «Обличчя» або «Кліп-арт»), розміром і часом появи в мережі.

Розділи: Суспільство

5 травня

Інші дати
Народився Сидір Воробкевич
(1836, м. Чернівці – 1903) – український письменник, композитор, музично-культурний діяч, православний священик, педагог.
«Мово рідна, слово рідне, Хто вас забуває, Той у грудях не серденько, Тільки камінь має. Як ту мову мож забути ? Котрою учила Нас всіх ненька говорити Ненька наша мила ?» (Сидір Воробкевич)
Розгорнути
Народився Юрій Липа
(1900, м. Полтава – 1944) - громадський діяч, письменник, історіософ, публіцист.
Розгорнути