chrome firefox opera safari iexplorer

14 листопада київська влада знову спробує приватизувати приміщення Центральної бібліотеки імені Т. Шевченка для дітей

13 листопада 2013 о 17:38

У четвер, 14 листопада 2013 р., об 11:00 у Київському апеляційному адміністративному суді розпочнеться розгляд апеляції Департаменту комунальної власності м. Києва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) щодо намагання включити до об’єктів, що підлягають приватизації, приміщення Центральної бібліотеки імені Т. Шевченка для дітей м. Києва на просп. Перемоги, 25-А.

Нагадаємо, попередній запланований на 31 жовтня розгляд цієї апеляційної скарги не відбувся через те, що представник київської влади, яка подала апеляцію і прагне приватизувати Центральну бібліотеку ім. Т. Шевченка для дітей, не з’явився на засідання. Під стіни суду 31 жовтня з метою підтримати бібліотеку прийшли народний депутат Микола Томенко, представники ГО «Муніципальна ліга Києва», київської організації партії «Батьківщина» та небайдужі кияни.

Акція проти приватизації столичною владою приміщення Центральної бібліотеки ім. Т. Шевченка для дітей відбудеться і 14 листопада, повідомив Микола Томенко. «Адже неприкритим цинізмом влади є так наполегливо домагатися приватизації чергового шматка столичної нерухомості площею 790 кв м, навіть не надавши дитячій бібліотеки жодних пропозицій щодо іншого приміщення. А тим часом, за цей рік її вже відвідали 18 тисяч дітей», — зауважив Микола Томенко.

Тож запрошуємо засоби масової інформації підтримати цей протест громадськості висвітленням цієї теми у своїх матеріалах!

Адреса Київського апеляційного адмінсуду: м. Київ, вул. Московська, 8, окрпус 30, зал с/з №11.
Початок засідання об 11:00.

«Рідна країна»

28 квітня

Інші дати
Народився Микола Івасюк
(1865, с.Заставна Чернівецька область - 1937) – український художник. Автор картин «В'їзд Богдана Хмельницького до Києва», «Богдан Хмельницький під Зборовом», «Битва під Хотином», «Іван Богун у бою під Берестечком».
Ах, не смійтеся ви наді мною, - Не для вас я Вкраїну люблю ! Не для вас виливаю ці сльози з журбою, Що ніхто їх не бачить нічною добою, Коли довго від думок не сплю. Хіба можете ви зрозуміти, Як її я кохаю, люблю ? Та коли б не вона, то для чого б і жити ? Але що… що вам, бідним, про це говорити… Чи ви любите матір свою ? (Павло Тичина)
Розгорнути
Народився Георгій Вороний
(1868, с. Журавка Чернігівська область – 1908) – російський математик українського походження. На його честь названі діаграми Вороного, що застосовуються у інформатиці.
Розгорнути