chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві пройде 7-й Гогольfest

08 вересня 2014 о 10:53

11 вересня у столиці відбудеться відкриття мультидисциплінарного фестивалю «Гогольfest».

7-й фестиваль сучасного мистецтва триватиме до 20 вересня, повідомляють організатори.

Відкриття фесту відбудеться о 19.00 за участю Orkestronika (Франція), театру-кабаре Che y Moche (Іспанія), фрік-кабаре Dakh Dаughters Band, перфомансиста Тамар Рабан (Ізраїль), Музичного Конструкторського Бюро (Мішуков, Кабанов, Борисов), fashion art, 100 танцюристів, десятків музикантів та ЖИВІ ДУШІ.

У рамках фестивалю працюватимуть кілька музикальних сцен, театральна, кіно, фен-арт сцена, пройде також гогольмаркет. Увазі глядачів представлять фуд-арт, екопрограму, освітню програму та покажуть низку перфомансів.

Також на території фестивалю ГогольFest відбудеться відкритий театральний день. Кожен охочий зможе зіграти на основній театральній сцені фестивалю.

«21 вересня, у день закриття, з 12-00 до 18-00 кожен бажаючий має можливість представити свою виставу або перформанс у театральному просторі фестивалю. Для участі необхідно заповнити анкету», — повідомляють організатори.

Вхід на територію фестивалю у будні дні до 18.00 — вільний. Після 18.00 вартість входу – 30 гривень. На вихідних – 30 гривень, у день відкриття — 50 гривень.

Вхідний квиток дає можливість відвідати всю територію фестивалю і безкоштовні заходи.

Пенсіонери, інваліди та діти до 14 років мають право безкоштовного проходу на територію фестивалю у всі дні, крім Дня відкриття.

Фестиваль пройде за адресою: метро «Видубичі», вулиця Інженерна, 7в.

30 квітня

Інші дати
Народився Василь Шевчук
(1932, с. Бараші Житомирської обл. - 1999) - український письменник, автор поетичних збірок, повістей, історичних романів,  дилогії про Тараса Шевченка  "Син волі", переспіву "Слова про Ігорів похід".
Розгорнути
Народився Олександр Федоровський
(1885, м.Лебедин, Сумська область - 1939) - український геолог, палеонтолог. Автор розвідок та статей з геології та археології Харківщини.
Розгорнути
Народилася Олександра Єфименко
(1848, Росія – 1917) - український історик, етнограф. Перша жінка – доктор історії в Російській імперії. Автор праці «Історія українського народу».
Два кольори мої два кольори Оба на полотні, в душі моїй оба. Два кольори мої два кольори: Червоне то любов, а чорне то журба. (Дмитро Павличко).
Розгорнути