chrome firefox opera safari iexplorer

Вечір у Тичини «Дружня бесіда»

Дата події:07 листопада 2014 о 18:00
Місце події:Музей П. Тичини у Києві (вул. Терещенківська, 5)
Більше про подію:

В п"ятничний вечір, 7 листопада, #МузейТичини запрошує охочих відідати новий проект-вечірку «Дружня бесіда», який передбачає не лише екскурсію меморіальною квартирою, а й дійсно дружню бесіду за чаєм, як то бувало у Павла Григоровича та Лідії Петрівни.

Такі «Дружні бесіди» стануть у музеї традиційними для тих, хто прагне провести вечірній час не просто у музейному затишку, а й відчути гостинність та особливість Тичинівського Дому.

Початок такої вечірки о 18.00. Кількість людей із зрозумілих причин обмежена.

Вартість — 60,00 грн. Попереднє викуплення квитків — обов"язкова умова.

Тедефон для довідок 044-234-43-27.

16 травня

Інші дати
Народився Микола Костомаров
(1817, с.Юрасівка, нині – м.Дружба, Сумська область - 1885) - видатний український історик, поет-романтик, мислитель, громадський діяч. Автор «Книги буття українського народу».
«Бо не хотіла Україна іти услід язиков, а держалась закону божого, і всякий чужестранець, заїхавши в Україну, дивувався, що ні в одній стороні на світі так щиро не молються богу, ніде муж не любив так своей жони, а діти своїх родителей». (Микола Костомаров)
Розгорнути
Народився Тодось Осьмачка
(1895, с. Куцівка Черкаська область – 1962) - український письменник, прозаїк, перекладач.
«Гей, степе мій, підпер ти ріками моря, щоб не схитнулися вони на ниви хлібороба... Ти запалив дзвінкі вогні великих сизих рос, що з ринків падають на обрій — на вічний твій покос...» (Тодось Осьмачка)
Розгорнути