chrome firefox opera safari iexplorer

Частинка України у твоєму мобільному

23 вересня 2010 о 14:15

Тут всі бажаючі мають змогу безкоштовно завантажити на свій мобільний телефон мелодії патріотичних пісень України.

Мелодії для завантаження взяті з диску «Головні пісні та мелодії України», який був виданий до 16-ї річниці Незалежності Фондом Миколи Томенка та Національною радіокомпанією України.

Щоб завантажити безкоштовний реалтон на свій мобільний телефон:

1. Збережіть аудіофайл на своєму комп'ютері. Для цього натисніть правою кнопкою миші на файлі та оберіть опцію «завантажити».

2. Після збереження файлу на комп'ютері надішліть його на свій мобільний телефон за допомогою bluetooth, інфрачервоного або проводового з'єднання.

Запорізький марш
Гімн України (вокальна версія)
Гімн України (інструментальна версія)
Червона калина

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути