chrome firefox opera safari iexplorer

1 квітня — відкриття нового заміського кінотеатру

15 березня 2011 о 11:10

1 квітня у селі Ходосівка Києво-Святошинського району Київської області відкриється новий кінотеатр «Баттерфляй Кантрі». Це п’ятий кінотеатр мережі «Баттерфляй».

Усього у 7 км від столиці буде розташований новий триповерховий мультиплекс з чотирма залами (загальною місткістю у понад 400 місць), у двох з яких встановлене цифрове обладнання з можливістю демонстрації стрічок у 3D-форматі.

За словами представниці мережі «Баттерфляй» Анастасії Корнієнко, також у комплексі відвідувачам запропонують два кінобари, залу гральних автоматів, міні-боулінг і суші-ресторан.

Але найголовніше – що до загального спектру кінопослуг додається чисте повітря і заміські пейзажі!

Відкриття «Баттерфляй Кантрі» відбудеться 1 квітня 2011 року о 17:00 за адресою: Новообухівське шосе 1, буд.16 (7-й кілометр Новообухівського шосе, с. Ходосівка).

«Рідна країна»

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути