chrome firefox opera safari iexplorer

Столичним вчителям відсьогодні підвищать зарплати

01 вересня 2011 о 13:36

Київська міська державна адміністрація з 1 вересня 2011 року підвищить надбавки для вчителів, повідомив глава КМДА Олександр Попов.

Попов заявив, що міська влада знайшла кошти для збільшення фінансування оплати праці освітян. Зокрема, з 1 вересня планується виплачувати 50% посадового окладу (ставки заробітної плати) — керівним працівникам дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів.

Також будуть виплачувати 40% посадового окладу вчителям, вихователям загальноосвітніх навчальних закладів, викладачам, майстрам виробничого навчання професійно-технічних навчальних закладів та вищих закладів I-II рівнів акредитації державної та комунальної форми власності.

40% від ставки зарплати додадуть і вихователям дошкільних навчальних закладів, керівникам гуртків, логопедам, соціальним педагогам.

20% посадового окладу отримають також непедагогічні працівники навчальних закладів.

11 травня

Інші дати
11 травня відзначають:
  • Всесвітній день мігруючих птахів.
  • Міжнародний день астрономії.
Розгорнути
Народився Володимир Огієвський
(1890, с. Крапивна, Росія - 1979) - український вчений в галузі радіотехніки. Під його керівництвом створено першу в Україні радіомовну станцію.
Розгорнути
Народився Григорій Гельфандбейн
(1908, м. Херсон - 1993) – український літературний критик, публіцист, дослідник української літератури та театру. Автор книги "Молода поезія", біографічних нарисів про українських артистів "Д. І. Антонович", "І. О. Мар’яненко".
Ну що б, здавалося, слова... Слова та голос — більш нічого. А серце б’ється — ожива, Як їх почує!.. Знать, од Бога І голос той, і ті слова Ідуть меж люди! . . . . . . . . (Тарас Шевченко)
Розгорнути