chrome firefox opera safari iexplorer

11 листопада — «футбольне» відкриття Олімпійського

13 жовтня 2011 о 14:58

11 листопада на оновленій арені Національного спортивного комплексу «Олімпійський» відбудеться товариський матч національних збірних України та Німеччини з футболу.

Про це повідомили у прес-службі НСК «Олімпійський».

Як зазначається, ця подія стане «футбольним» відкриттям стадіону.

Керівництво НСК «Олімпійський» та Федерація футболу України прийняли рішення щодо встановлення помірних цін на квитки, що дасть можливість відвідати гру найактивнішій частині вболівальників – студентам та школярам, фанатам з усіх регіонів України.

Зокрема, 50 тис. квитків на матч коштуватимуть по 20 грн. Ще 20 тис. квитків – в ціновому діапазон від 50-800 грн. Придбати квитки можна з 13 жовтня в касах Палацу Спорту та на сайті http://www.ufi.com.ua/

Як повідомлялося, 8 жовтня у Києві відбулась урочиста церемонія відкриття після реконструкції НСК«Олімпійський».

Реконструкція НСК «Олімпійський» розпочалася в серпні 2008 року. За цей час він перетворився на сучасну спортивну арену, що відповідає найвищим світовим стандартам.

У червні 2012 року на цій спортивній арені відбудеться фінальний матч Євро-2012.

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути