chrome firefox opera safari iexplorer

«Укрзалізниця» пустить додаткові потяги до гірськолижних курортів

11 жовтня 2011 о 09:56

Напередодні зимового сезону туристичних поїздок до гірськолижних курортів та інших місць зимового відпочинку, подорожей під час Новорічних і Різдвяних свят, зимових канікул «Укрзалізниця» нагадала про можливість організувати додаткові туристичні маршрути поїздів до гірськолижних та інших курортів за наявності попиту на них. Про це УНН повідомили у прес-службі «Укрзалізниці».

Туристичним компаніям залізниці України пропонують оформлення замовлень на перевезення груп туристів, замовлення окремих вагонів різних типів (СВ, купе, плацкарт, вагон-салон, вагон-автомобілевоз) або формування спеціальних туристичних поїздів.

При замовленні окремих вагонів для перевезення туристів подорож здійснюється за чинним маршрутом пасажирського поїзду, до складу якого включаються замовлені вагони. Якщо ж на замовлення туристичної компанії формується окремий поїзд, то маршрут його прямування, час відправлення, зупинки в дорозі та їхня тривалість визначаються замовником.

Кожна з шести залізниць має можливість формувати склад туристичного поїзду від 12 до 18 вагонів. Здійснити колективну подорож можливо, оформивши у вокзальній касі групове замовлення.

Нагадаємо, рік тому напередодні зимового сезону «Укрзалізниця» призначила два нових поїзди: №515/516 Київ — Ворохта та №551/552 Дніпропетровськ — Ворохта.

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути