chrome firefox opera safari iexplorer

Завтра стартує інформаційна кампанія «Червона Картка»

26 жовтня 2011 о 11:48

Завтра о 16:00 в рамках Національного соціального проекту до Євро-2012 «Давай разом» відбудеться презентація інформаційної кампанії «Червона Картка» за участі Андрія Шевченка, Ані Лорак, Василя Вірастюка та Гайтани. Про це УНН повідомили в прес-службі Держслужби молоді та спорту.

Інформаційна кампанія "Червона Картка« спрямована на привернення уваги молоді до проблем нетолерантного ставлення до ВІЛ-позитивних людей, а також до запобігання інфікуванню ВІЛ, протидії насильству, сексуальній експлуатації, питань гендерної нерівності в суспільстві.

Відомі українські зірки показують червону картку головним проблемам молоді та закликають разом їх подолати.

Місце проведення: зала готелю Рів’єра, 7 поверх, вул. Сагайдачного, 15, Київ.

Довідка УНН: Національний соціальний проект до Євро-2012 „Давай разом!“ передбачає проведення у всіх регіонах України соціально-інформаційної кампанії „Червона картка“, організацію та проведення дитячих та молодіжних турнірів з футболу» Чесна гра", а також заходів з організації змістовного дозвілля дітей та молоді «Другий тайм».

Проект реалізовується Державною службою молоді та спорту спільно з Представництвом ООН в Україні, Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ), Об'єднаною програмою ООН з питань ВІЛ/СНІДу (ЮНЕЙДС), Фондом народонаселення ООН, Проектом ООН «Молоді футбольні волонтери», Координатором проектів ОБСЄ в Україні, Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ), Міжнародним жіночим правозахисним центром «Ла Страда — Україна» та іншими організаціями.

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути