chrome firefox opera safari iexplorer

Ірен Роздобудько написала роман про подорож часом

08 лютого 2012 о 00:18

Новий роман Ірен Роздобудько «Якби» — історія про майже магічне слово, яке люди постійно повторюють у прагненні щось змінити у своєму минулому. Проте життя не знає умовностей, а людське «якби» не вміє впливати на минуле чи майбутнє.

Сюжет нового роману Ірен Роздобудько «Якби», що вийшов друком у видавництві «Клуб Сімейного Дозвілля», розгортається навколо успішної журналістки Вероніки.

У дівчини життя склалося якнайкраще – вдалий шлюб, кар’єра журналістки, а наступним кроком має стати робота на телебаченні. Та, щоб зробити цей крок, їй потрібно повернутися у минуле до 1980 року. Саме тоді вона почала затинатися через раптову загибель свого друга у автокатастрофі. Якби можна було повернутися в минуле і щось змінити?! Не треба вигадувати машину часу — лікар порадив, просто увійти до свого старого під’їзду. Проте доросла Ніка навіть не підозрювала, чим обернеться її спроба змінити дві дитячі долі.

Сама Ірен Роздобудько зазначила про свій новий роман «Якби» наступне: «Життя – це ланцюжок втрачених можливостей. З іншого боку, життя – це нашарування різноманітних шансів виправити ці втрачені можливості! А те і інше залежить від одного маленького поняття, яке ми вкладаємо в слово «якби». Одного разу від молодої дівчини я почула таку фразу: «Якби я народилася в родині королеви Англії!» І з тої пори почала звертати увагу на подібні вирази пересічних і досить відомих громадян нашого — і не тільки нашого — суспільства. Виявилось диво: я почула, що люди вимовляють слово «якби» безліч разів на день! А це означає, що всі ми прагнемо щось виправити в своєму минулому!».

Перша презентація роману «Якби» пройде у Києві 21 лютого о 18:00 у Книгарні «Є» (вул. Лисенка,3).

Новину додав Іван

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути