chrome firefox opera safari iexplorer

Київським безпритульним роздали путівники

23 лютого 2012 о 14:03

Всеукраїнський благодійний фонд «Соціальне партнерство» на залізничному вокзалі роздав бездомним путівники з корисною інформацією про лікарні, їдалень, центрах допомоги для цієї категорії населення.

В путівники зібрані 56 організацій і понад 120 пунктів отримання різних послуг, пише «Вгороде».

Серед них 43 пункту медичної допомоги, 13 служб соціально-психологічної допомоги, 24 банки одягу, 30 їдалень, чотири стоматології, одна нічліжка, три перукарні і дві установи юридичних консультацій, а також туалети, душові та камери схову.

Довідники дійсно зручні в користуванні — там є карта з організаціями. Для кожної їдальні та нічлігу вказані адреса, час роботи, контактний телефон і навіть види послуг, які надаються.

Зазначимо, що путівники зроблені, грунтуючись на аналогічних брошурах інших європейських країн, які вже випробували на собі іноземні бомжі.

Нагадаємо, Микола Азаров заявляє, що в Україні необхідно перерахувати всіх бездомних на випадок аномальних погодних ситуацій.

Джерело: День
Розділи: Суспільство

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути