chrome firefox opera safari iexplorer

Директору Rozetka.UA загрожує до 10 років позбавлення волі

20 квітня 2012 о 14:18

Стосовно директора ТОВ «Розетка УА» порушено кримінальну справу за ч.3 ст. 212 кримінального кодексу (ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах).

Про це у Києві під час прес-конференції заявили представники Державної податкової служби.

За цією статтею обвинуваченому загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі, передає DT.UA з посиланням на «Деловую столицу».

У ДПС не називають прізвище директора ТОВ «Розетка УА», посилаючись на таємницю слідства, але дали зрозуміти, що мова не йде про якусь підставну особу, а про того, хто публічно відомий у ролі директора компанії.

У відомстві зазначили, якщо обвинувачений оплатить податкову заборгованість перед державою і покриє завданий збиток, то кримінальну справу буде закрито.

Власники компанії вже перенесли інтернет-магазин в Європу.

Як відомо, у четвер податкова служба призупинила роботу інтернет-магазину Rozetka.

Чиновники звинуватили Розетку у приховуванні податків на суму більше 8 млн грн.

Податкова міліція допускає можливість звільнення від кримінальної відповідальності директора Rozetka.ua у разі погашення збитків, завданих в результаті несплати податків.

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути