chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві заспіває легендарний Пласідо Домінго

17 квітня 2012 о 14:51

Всесвітньо відомий іспанський тенор Пласідо Домінго дасть двогодинний концерт в центрі української столиці у червні 2012 року.

За інформацією організаторів, на глядачів чекають видовищні спецефекти, сцена для виступу буде обладнана за найсучаснішими технологіями. Також побачити і почути видатного тенора всі бажаючі зможуть на встановлених великих екранах.

У зв'язку з цим видано розпорядження КМДА, згідно з яким 29 червня буде перекрито рух транспорту з 18:00 до 22:00 на розі вулиць Володимирської та Ірининської, на розі вулиць Володимирської та Софійської, на розі вулиць Володимирської та Великої Житомирської, на розі Володимирського проїзду і вулиці Малої Житомирської, а також з боку вулиці А.Тарасової і з боку провулка Рильського.

Джерело: ТСН
Розділи: Новини культури

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути