chrome firefox opera safari iexplorer

В Україні вийшла інтерактивна дитяча казка про Євро-2012

05 червня 2012 о 15:08

Компанія «Майкрософт Україна» та дитяче видавництво «Glowberry Books» подарували маленьким українцям нову яскраву інтерактивну книжку про футбол, повідомляє Інформаційний центр Україна-2012.

«Райдугони та феєрична гра» стала продовженням вже відомої казки про сімох різнокольорових драконів, що живуть на планеті Дра-Дра.

Нова істрія Райдугонів про міжпланетний футбольний чемпіонат ЄУРА, що проходить на планеті Оргів. Книжка розповідає юним читачам про дружбу, сімейні стосунки та правила чесної гри.

Варто відмітити, що кожен з цих семи братів-драконів має свій особливий характер, своє світобачення та звички. За словами Ольги Черепанової , директора «Glowberry Books» саме це і наближує міфічних створінь до реальних людей, і кожен може знайти в них щось схоже на себе.

Автором книги став талановитий дитячий письменник Антон Сіяніка, а ілюстрації до видання підготували Світлана Мороз та Костянтин Федоров.

Інтерактивний варіант Райдугонів в найближчий час зможуть завантажити користувачі Windows 8 Release Preview.

Фото ukraine2012.gov.ua

«Жива» книжка з 35 сторінок буде не тільки насичена яскравими ілюстраціями, анімацією та іграми, а ще й буде озвучена для користувачів усього cвіту на трьох мовах – українською, російською, та англійською.

Спеціально до презентації книги частина тиражу «Райдугони і феєрична гра» підписали відомі українські футболісти: Сергій Федоров, Владислав Ващук, Артем Яшкін, а також головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков і ведучий телепрограм «Третій тайм» та «Інший Футбол» Микола Васильков.

Книги з автографами футбольних зірок будуть передані в дитячі будинки України.

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути