chrome firefox opera safari iexplorer

З українців дертимуть більше податків при покупці машини

22 червня 2012 о 17:07

Президент Віктор Янукович підписав закон "Про внесення змін до статті 1 закону «Про збір на обов'язкове державне пенсійне страхування», яким передбачається внесок до Пенсійного фонду при купівля автомобіля.

Закон визначає платниками збору на обов'язкове державне пенсійне страхування підприємства, установи та організації, а також фізичних осіб, які набувають права власності на легкові автомобілі, крім випадків забезпечення легковими автомобілями інвалідів, згідно із законодавством, та успадкування легкових автомобілів за законом.

Також законом уточнюється, що сплата збору на обов'язкове державне пенсійне страхування здійснюється при набутті права власності на легкові автомобілі. 

Як повідомлялось, Пенсійний фонд стабільно не може виконати план із наповнення свого бюджету. Наразі дефіцит коштів складає майже 6 мільярдів гривень і щомісяця недостача збільшується.

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути