chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні у Києві вперше відбудеться концерт американського гурту Garbage

12 листопада 2012 о 13:22

Сьогодні, 12 листопада, у Києві вперше відбудеться концерт американського гурту Garbage. Музиканти приїхали в Україну на кілька днів раніше, щоб ознайомитися з визначними пам'ятками міста.

Garbage на чолі з вокалісткою Ширлі Менсон приїхали в українську столицю в суботу ввечері. Ледь оселившись в п'ятизірковому готелі Прем'єр-Палас, вони замовили білого вина і навіть на зустріч із журналістами прийшли з келихами.

Спочатку зірки старанно ховали келихи від фотографів, потім перестали. Вони щиро захоплювалися Україною, і, зокрема, Одесою, де влітку виступали на фестивалі Просто Рок. Тому до Києва вони приїхали теж раніше, щоб встигнути ознайомитися з визначними пам'ятками столиці.

«Нам всі кажуть: якщо вам сподобалась Одеса, сподобається і Київ, — розповіла 46-річна Ширлі. — А в Одесі ми провели неповторний день».

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути