chrome firefox opera safari iexplorer

На свята у столиці перекриють вулиці та заборонять паркуватися

25 грудня 2012 о 11:05

На період новорічно-різдвяних канікул роботу громадського транспорту буде організовано таким чином, щоб кияни та гості столиці могли комфортно відзначити свята у самому серці міста. Про це УННповідомили у прес-службі КМДА.

Так, у новорічну ніч робота метрополітену буде подовжена на 3 години 30 хвилин, наземний громадський транспорт працюватиме до 4:30, а окремими маршрутами, що курсують від станцій підземки, можна буде скористатися і після цієї години. Про це йдеться в розпорядженні КМДА.

Крім того, передбачено збільшення кількості пар поїздів у метро та рухомого складу на автобусних, тролейбусних і трамвайних маршрутах з 20:00 31 грудня, а також 7 січня на час проведення заходів на вул. Хрещатик та 19 січня до закінчення заходів у Парку культури й відпочинку «Гідропарк» та на Оболонській набережній.

У період новорічно-різдвяних святкувань, з 30 грудня 2012 року до 8 січня 2013, вулиця Хрещатик на ділянці від вулиці Інститутської до вулиці Б. Хмельницького, а в разі необхідності й до Бессарабської площі, буде перекрита для руху всіх видів транспорту.

Водіям доведеться об’їжджати й такі вулиці, як Софійська (від вул. Володимирської до Майдану Незалежності) та Мала Житомирська (від Майдану Незалежності до пров. Володимирського), де з 18:00 31 грудня 2012 року до 6:30 1 січня 2013 буде заборонений рух усього транспорту, окрім громадського.

Крім того, водії не зможуть припаркувати свій автотранспорт у центрі міста 31 грудня з 16:00 та 7 січня з 11:00, а саме на вулицях:
— Софійська (від вул. Володимирської до Майдану Незалежності);
— Мала Житомирська (від Майдану Незалежності до пров. Володимирського);
— Еспланадна;
— Рогнідинська (від вул. Шота Руставелі до вул. Еспланадної);
— Шота Руставелі (від вул. Рогнідинської до вул. Басейної).
Згідно з розпорядженням у новорічну ніч з 20:00 31 грудня буде посилено охорону громадського порядку та безпеки дорожнього руху на всіх маршрутах пасажирського транспорту, зокрема, на:
— вул. Софійській (кінцева зупинка тролейбусів № 16, 18);
— вул. М. Грушевського (біля стадіону «Динамо» на зупинці автобусів № 24, 62);
— площі Льва Толстого (кінцева зупинка тролейбусів № 5, 8, 17);
— перехресті вулиць Рогнідинської та Еспланадної;
— біля станцій метро «Либідська», «Петрівка», «Святошин», «Лівобережна», «Дарниця», «Чернігівська», «Хрещатик», «Майдан Незалежності», «площа Льва Толстого».

Розділи: Суспільство

11 травня

Інші дати
11 травня відзначають:
  • Всесвітній день мігруючих птахів.
  • Міжнародний день астрономії.
Розгорнути
Народився Володимир Огієвський
(1890, с. Крапивна, Росія - 1979) - український вчений в галузі радіотехніки. Під його керівництвом створено першу в Україні радіомовну станцію.
Розгорнути
Народився Григорій Гельфандбейн
(1908, м. Херсон - 1993) – український літературний критик, публіцист, дослідник української літератури та театру. Автор книги "Молода поезія", біографічних нарисів про українських артистів "Д. І. Антонович", "І. О. Мар’яненко".
Ну що б, здавалося, слова... Слова та голос — більш нічого. А серце б’ється — ожива, Як їх почує!.. Знать, од Бога І голос той, і ті слова Ідуть меж люди! . . . . . . . . (Тарас Шевченко)
Розгорнути