chrome firefox opera safari iexplorer

Шахраї в Інтернеті пропонують за гроші реєструватися на ЗНО

15 січня 2013 о 17:06

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту попереджає майбутніх вступників про появу в Інтернеті сайтів, які пропонують за гроші завантажити програму для реєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання.

Про це повідомляє відділ взаємодії з засобами масової інформації та зв'язків з громадськістю МОНмолодьспорту.

«У мережі Інтернет з’явилися сайти, які за певну плату пропонують завантажити програму для реєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання 2013 року. Звертаємо увагу громадськості на те, що з метою уникнення обману програму створення заяви-реєстраційної картки слід скачувати лише на сайтах українського та регіональних центрів оцінювання якості освіти. Завантаження зазначеної програми є безоплатним», — йдеться у повідомленні.

Джерело: Zaxid.net
Розділи: Суспільство

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути