chrome firefox opera safari iexplorer

В Україні кількість телефонних абонентів значно перевищила кількість населення

07 лютого 2013 о 10:54

На сьогоднішній день в Україні налічується 57,49 млн абонентів мобільного зв'язку, що на 25% більше, ніж кількість громадян, підрахували в компанії iKS Consulting.

За її даними, 25,96 млн абонентів (частка ринку 45,2%) користуються послугами оператора «Київстар».

Абонентська база його найближчого конкурента, «МТС Україна», на кінець минулого року склала 20,42 млн абонентів (частка ринку 35,6%).

Третій за кількістю користувачів оператор мобільного зв'язку «Астеліт» (бренд life :)) майже не змінив кількість абонентів — до кінця року вона складала 7,95 млн (частка ринку 13,9%).

Нагадаємо, за січень-грудень 2012 компанії, які надають послуги мобільного зв'язку, стаціонарного та інтернету, отримали доходи в розмірі майже 52,3 мільярда гривень, що на 2 мільярди гривень більше, ніж за 2011 рік, повідомили у Держслужбі спецзв'язку та захисту інформації.

За даними відомства, найбільшу питому вагу в загальній сумі доходів від послуг зв'язку, займають доходи, отримані від надання послуг рухомого мобільного зв'язку — 60,4% (31,59 млрд грн).

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути