chrome firefox opera safari iexplorer

10-17 березня в Україні пройде Тиждень добрих Новин

07 березня 2013 о 14:07

Про це повідомляє Всеукраїнський громадський проект «Відкрий Україну через позитив».

«Добра новина – це частина розвитку людини. А розвиток – це життя, немає розвитку – немає життя. В українському суспільстві досі мають місце відголоски колишнього Радянського Союзу: недовіра, страх, пасивність, жадібність. Все це обмежує особистий та економічний розвиток як країни, так і окремої людини. У свою чергу, позитивне мислення актуалізує добрі слова та гарні вчинки», – розповів один із активістів проекту громадянин Ірландії, який понад три роки живе в Івано-Франківську Патрік Персел.

Зазначимо, протягом тижня кожен може не тільки зробити щось добре (поділитися своєю любов’ю зі своїми рідними та друзями, допомогти тому, хто потребує допомоги, примиритися зі своїм давнім ворогом, тощо), але й розповісти про свій добрий вчинок й утворити невидимий ланцюг, який об’єднає українців з усіх регіонів.

Про добрі новини можна розповідати на сторінці проекту у Facebook.

«Насправді, така невимушена та проста подія може допомогти багатьом людям нарешті визначитися: яких орієнтирів у своєму власному житті, негативних або позитивних, корисно дотримуватися», – йдеться у повідомленні

Джерело: ZIK
Розділи: Суспільство

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути