chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві голодують будівельники

15 березня 2013 о 11:48

15 березня семеро будівельників, які упродовж 4 місяців не отримують заробітної плати, розпочали голодування у громадській приймальні КМДА.

Таким чином, за словами голова профспілки «Серп і молот» Віталія Махинька, вони вимагають виплатити їм зароблені гроші за будівництво соціального житла по вулиці Градинській, 9-11.

Як повідомлялося раніше, замовник будівництва КП «Житлоінвестбуд»заборгувало 20 заробітчанам близько 400 тисяч гривень зарплати.

12 березня будівельники влаштували акцію протесту під КМДА, але чиновники її просто проігнорували.

Робітники мають намір голодувати, доки їм не виплатять зарплату або не забере «швидка».

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути