chrome firefox opera safari iexplorer

Українські гімнастки можуть не потрапити на чемпіонат світу

17 квітня 2013 о 08:33

Чемпіонат світу з художньої гімнастики у Києві може відбутися без участі українських спортсменок.

Про це заявила на прес-конференції у вівторок Ірина Дерюгіна, повідомляє 5 канал.

За її словами, нещодавно обраний президент Української федерації гімнастики Сергій Душин анулював заявку Національної збірної на всі міжнародні змагання нинішнього сезону, назвавши документ нелегітимним, оскільки не підписував його.

Натомість у збірній з художньої гімнастики запевняють — заявки на міжнародні змагання не потребують підпису президента федерації.

«Сьогодні в його особі, тому що він узурпував владу самостійно, завдано моральну шкоду всій художній гімнастиці. Я не знаю, як ми з цього будемо вилазити», — сказала тренер національної збірної.

Отримати коментар від Душина кореспондентам 5-го поки не вдається — адже свій мобільний телефон чиновник вимкнув.

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути