chrome firefox opera safari iexplorer

В Одесі стартувала «Гуморина 2013»

01 квітня 2013 о 12:48

«Гуморина 2013» стартує в Одесі 1 квітня опівдні біля Оперного театру і завершиться пізно ввечері дискотекою для молоді на Куликовому полі. Про це повідомляє кореспондент УНН.

На головній вулиці Одеси з ранку почалося помітне пожвавлення. Дозвільних роззяв зустрічають і розважають Остап Бендер і живі статуї. Уздовж Дерибасівській розтягнулися численні лотки з традиційними атрибутами Гуморини, а центр Одеси в районі вулиці Садової та під'їзди до Приморського бульвару вже перекриті для проїзду, повідомляє «Культурометр Одеси».

Цьогорічне свято пройде під гаслом «Все придумано в Одесі»!

За традицією «Гуморина 2013» розпочнеться о 12.00 біля театру Опери та балету і закінчиться дискотекою на Куликовому полі, яка відбудеться пізно ввечері.

Згідно з програмою Гуморини 2013, спочатку відбудеться Парад Гумору — наймасштабніша карнавальна хода. Вона розпочнеться на Соборній площі через Дерибасівську і закінчиться на Єкатерининській площі.

У 2013 році, як і в попередні роки святкування Гуморини, влада міста запланувала відкриття нового пам'ятника, яке пройде у дворі Літературного музею.

Заключним етапом святкування «Гуморина 2013» стануть гала-концерти за участю відомих артистів і зірок, які відбудуться на Куликовому полі і Приморському бульварі.

Концерти закінчаться святковим феєрверком.

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути