chrome firefox opera safari iexplorer

Цього року кияни будуть милуватися торішньої Новорічної ялинкою

26 вересня 2013 о 16:36

Цього року на Майдані Незалежності встановлять торішню Новорічну ялинку.

Про це в інтерв'ю газеті «Сегодня» розповів голова Київської міськадміністрації Олександр Попов.

За словами голови КМДА, київська влада поки відмовилася від експериментів (очевидно, після того як в 2011 році незвичайна ялинка у формі конуса стала об'єктом численних глузувань і фотожаб).

«У нас були експерименти до цього... Але торішня ялинка сподобалася практично всім, вона була навіть у європейських масштабах однією з кращих», — каже Попов.

Він нагадав, що ці атрибути свята дорого обходяться: «Ми її відновимо, якийсь час вона буде, поки не приїсться городянам. Потім будемо думати про нову. Це недешеве задоволення. Ми завжди на ці програми знаходили спонсорські кошти».

Він повідомив, що наступного тижня має відбудтися засідання оргкомітету з цього питання.

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути