chrome firefox opera safari iexplorer

Біля Верховної Ради розібрали оглядовий майданчик

29 жовтня 2013 о 10:05

У Маріїнському парку поряд із будівлею ВР та Маріїнського палацу розібрали оглядовий майданчик.

Фото розібраного «в рамках реконструкції» майданчика у своєму твіттері оприлюднило радіо Голос Столиці.

Раніше повідомлялося, що через зсуви ґрунту перебування на оглядовому майданчику було небезпечним, і було прийнято рішення про його ремонт.

КМДА планує провести протиаварійні роботи для запобігання зсуву ґрунту, і руйнування самого оглядового майданчика за рахунок різних джерел фінансування. Планується, що реконструкція завершиться до кінця поточного року.

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути