chrome firefox opera safari iexplorer

З музею у Сімферополі серед білого дня вкрали 63 колекційні ретро-байки

24 жовтня 2013 о 10:27

З міського Музею мотоциклів в Сімферополі невідомі викрали відразу 63 ретро-байка, що представляють експонати нової виставки.

«Це відбувалося 18 і 19 жовтня вдень. Техніку вантажили на автомобілі і вивозили з Музею мотоциклів. Сума збитків ще не підрахована, так як хазяїн живе в Дніпропетровську і ще не приїхав», — розповіли в міліції.

Примітно, що в цей час в музеї перебували охоронці, а весь процес знімали камери спостереження. Триває слідство за фактом крадіжки, але поки міліція не готова озвучити його результати.

За чутками, господар вкраденої колекції — відомий бізнесмен з Дніпропетровська, голова правління великої будівельної компанії Олександр Турин, правда, сам він заперечує цей факт. Мотолюбителі вважають, що викрадення організували кредитори, яким заборгував господар мотоциклів. До речі, деякі з байків коштують до 150 тис. дол.

Джерело: Gazeta.ua
Розділи: Новини культури

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути