chrome firefox opera safari iexplorer

Зевіна виборола ще одне золото Кубка світу FINA

11 листопада 2013 о 09:39

В останній день сьомого етапу Кубка світу FINA з плавання у Токіо українська спортсменка Дарина Зевіна завоювала золоту медаль, повідомляє прес-служба Федерації плавання України.

Зевіна фінішувала першою на дистанції 100 метрів на спині. Її результат – 56.87. Другою припливла олімпійська призерка австралійка Емілі Сібом, третьою — британка Елізабет Сіммондс.

Напередодні українка виборола у Токіо золото і бронзу. Зевіна продовжить змагання на останньому, восьмому етапі міжнародного турніру, який проходитиме 13-14 листопада у Пекіні (Китай).

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути