chrome firefox opera safari iexplorer

Молоді режисери знімають документальний фільм про Євромайдан

05 грудня 2013 о 17:18

Молоді українські режисери «озброїлися» камерами та вийшли на Майдан Незалежності, в Київську міську державну адміністрацію (КМДА), під стіни Верховної Ради, Адміністрації президента та Кабмін. Вони знімають документальний фільм про Євромайдан.

«Вавилон’13 – це територія документального кіно. Територія фіксації подій українського громадянського протесту», – йдеться на офіційній сторінці проекту в соціальній мережі Facebook.

Відео викладають у вільному доступі в Інтернеті, додають англомовні титри.

«Закликаємо всіх небайдужих підтримати нашу ініціативу і на безкоштовних засадах поширювати відео всіма можливими засобами, не змінюючи його змісту та форми», – йдеться у зверненні режисерів.

Джерело: Zaxid.net
Розділи: Новини культури

11 травня

Інші дати
11 травня відзначають:
  • Всесвітній день мігруючих птахів.
  • Міжнародний день астрономії.
Розгорнути
Народився Володимир Огієвський
(1890, с. Крапивна, Росія - 1979) - український вчений в галузі радіотехніки. Під його керівництвом створено першу в Україні радіомовну станцію.
Розгорнути
Народився Григорій Гельфандбейн
(1908, м. Херсон - 1993) – український літературний критик, публіцист, дослідник української літератури та театру. Автор книги "Молода поезія", біографічних нарисів про українських артистів "Д. І. Антонович", "І. О. Мар’яненко".
Ну що б, здавалося, слова... Слова та голос — більш нічого. А серце б’ється — ожива, Як їх почує!.. Знать, од Бога І голос той, і ті слова Ідуть меж люди! . . . . . . . . (Тарас Шевченко)
Розгорнути