chrome firefox opera safari iexplorer

Люди стали більше подорожувати: у 2013 році побитий рекорд

21 січня 2014 о 11:10

У 2013 році кількість туристів з усього світу зросла на п'ять відсотків і перевищила мільярд осіб.

ООН визнала минулий рік рекордним для світової туристичної галузі. За даними організації, більше всього в минулому році зріс туристичний ринок в Південно-Східній Азії: на десять відсотків.

Кількість туристів, що відвідали Центральну і Східну Європу, збільшилося на сім відсотків, південноєвропейські та середземноморські держави, а також Африку, — на шість відсотків.

В ООН прогнозують, що в 2014 році кількість туристів у світі зросте ще на чотири-п'ять відсотків.

За даними Всесвітньої туристської організації, кількість міжнародних туристичних поїздок вперше перевищила мільярд осіб за підсумками 2012 року. У 2011-му аналогічний показник склав 980 мільйонів.

Джерело: autotravel.ua
Розділи: Туристичні новини

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути