chrome firefox opera safari iexplorer

У Криму 22 градуси тепла і вже зацвіли первоцвіти

13 лютого 2014 о 13:21

У Криму вже кілька днів тримається дуже тепла погода. Якщо на початку лютого там були ще морози, то нині стовпчики термометрів піднімаються вже до +18°С. А температура в Севастополі прогрілася до вже 22 градусів тепла. Про це написав місцевий фотограф Сергій Анашкевич на своїй сторінці у Facebook.

На підтвердження, що в Криму таки дійсно тепло, Анашкевич виклав дві фотографії, на яких – розкітлі первоцвіти. На одній світлині – фіолетові крокуси, а на іншому знімку – білі підсніжники.

«Сувора севастопольська зима, +22 і підсніжники», — так Сергій Анашкевич підписав фотографію. Сергій Анашкевич Через теплу погоду в Криму вже розквітли крокуси

У коментарях до цих фото користувачі соцмереж зазначають, що у парку Перемоги в Севастополі також починає масово квітнути мигдаль.

Кримчани відзначають, що подібне тепло – звична погода на півострові в середині лютого.

Нагадаємо, у Сімферополі потеплішало до рекордних 20 градусів тепла взимку, а в США зібрали добірку відео найкурйозніших прогнозів погоди.

Джерело: ТСН
Розділи: Довкілля

18 травня

Інші дати
Микола Прахов
1873 –  український художник, мистецтвознавець. Відомий у галузі декоративно-ужиткового мистецтва. Один з організаторів товариства «Київський художник».
Розгорнути
Народився Костянтин Піскорський
(1892, м.Київ – 1922) – український художник-авангардист. Автор робіт «Цивілізація», «Мечі», «Тривога», «Козак», «Біла гвардія», «Небо», «Про приторк світам іншим», «Зірка опів¬нічна», «Ідол», «Планета», «Біометр життя».
«У творчості Костянтина Піскорського дивовижно переплетені символізм і футуризм, космічна безмірність і енергія вольового художнього жесту, архаїчна містика та новітній європейський раціоналізм». (Дмитро Горбачов).
Розгорнути